Vyvažovací dom od Luigi Rosselli Architects

Luigi Rosselli architekti navrhli Balancing House v relatívne novom predmestí na severnom pobreží Sydney (Austrália), ktorý sa skladá z dvoch častí: jeden nad druhým. Horná spálňa "prechádza" nad spodnou, kde sa nachádza celková rodina.

Horné poschodie je pokryté bielym drevom, ktoré čiastočne pripomína žalúzie, zatiaľ čo spodná podlaha je základom tmavo červenej muriva. Biela spálňa vyzerá ako krídlo, ktoré sa vznáša nad bazénom.

Vstavaný gril Electrolux inštalovaný v jednej zo stien dvora.

Vysoké stropy s drevenými trámami vytvárajú otvorenú a svetlú rodinnú izbu, ktorú zdobili mäkký nábytok vybraný Alexandrou Donohueovou pre Decus. Posuvný oddiel pridáva do priestoru architektonický prvok.

Povrch tmavých dubových a oceľových zábradlí narúša rovnováhu bielych stien.

Vyhorené dlaždice sú položené na vstupe pri vchode a tvoria vrh; To je prvá vec, ktorú hostia vidia, keď prídu.

Fotografie urobil Edward Birch a Justin Alexander.

Zanechajte Svoj Komentár