Zmena trojizbového bytu

Architektonický dizajn dizajnérskeho štúdia Kariouk Associates, ktorý urobil zmenu trojizbového bytu v rezidenčnom komplexe Redeveloper Apartment v Ottawe, Ontáriu v Kanade s celkovou rozlohou 79 metrov štvorcových.

Vzhľadom na to, že je malý priestor ťažko rozdelený na zóny a štandardné deliace steny len zhoršujú pocit tesnosti, dizajnéri sa rozhodli odstrániť vnútorné steny a nahradiť ich multifunkčnými eliptickými stĺpmi so vstavanými skriňami a sprchovým kútom. Predstavte si - sprcha v strede bytu?

Skrinky od podlahovej do stropnej steny zdvojnásobili množstvo úložného priestoru doplňujúce funkčné eliptické stĺpy bez narušenia celkových rozmerov priestoru. Podobné stĺpce, inštalované pred panoramatickými oknami s prezeraním 270 stupňov a krásnym výhľadom na mesto, boli použité na vytvorenie atmosféry súkromia v byte.

Interiér sprchovacieho stánku tiež podporuje celkový koncept elipsovitých tvarov, ktorý túto časť interiéru otáčal do ohniskového centra bytu.

Jedna z izieb je vyhradená pre hudobné štúdio s policami a priestor vyhradený pre elektrické klavír namontované na integrovanej krabičke so sekciami na uloženie príslušenstva.Prevažujúcim dokončovacím materiálom bytu je biela dlažba, vizuálne zväčšujúce vnútorný priestor izieb a tiež sa používa na balkóne, kde je organizovaná rekreačná oblasť s futuristickým nábytkom a krásnym výhľadom na mesto.

na fotografickom apartmá pred prepracovaním na fotografický byt po prepracovaní

: Rekonštrukcia 3-izbového bytu

Zanechajte Svoj Komentár